V Domu upokojencev Postojna delujeta dve skupini za samopomoč „Mavrica“ in „Prepih.“ Vsako leto v juniju mesecu zadnje srečanje pred poletjem zaključimo z druženjem obeh skupin na izletu, na različne destinacije v bližnji okolici Postojne. Letos smo se odpravili na posestvo Plana pri Pivki, kjer so nas prijazno pogostili s kavo, pijačo in dobrim domačim zavitkom.
V torek, 12. junija 2018, smo s pomočjo in prevozom ekipe Meditrans, d.o.o., organizirali že sedmo, zaključno letno srečanje članov skupin za samopomoč Prepih in Mavrica. V skupini so vključeni tudi težko gibljivi stanovalci, ki so pri gibanju odvisni od invalidskega vozička. Naši prošnji za pomoč pri prevozu oseb, se je že sedmo leto zapored prijazno odzval gospod Damjan Kapelj - Meditrans d.o.o. Postojna, s svojo ekipo. Z njihovo pomočjo smo lahko naše zadnje srečanje pred dopusti izpeljali na želeni lokaciji, preživeli lep popoldan v prijetnem ambientu, v objemu čudovite narave in konjev.
Člani skupin in voditeljice Anita, Branka, Ivanka in Maruša se gospodu Damjanu in njegovi ekipi zahvaljujemo za prevoz in prijetno skupno druženje.