Na 33. srečanju stanovalcev s svojci in delavci Doma upokojencev Postojna, nas je obiskal župan Občine Postojna Igor Marentič, ki nas je pozdravil po dobrodošlici direktorice Doma Alenke Curk. Nastopil je pevski zbor zaposlenih Doma upokojencev Postojna, z zborovodjo Jernejo Sojer Smerdu. Program prireditve smo popestrili z družabno igro tombola – odigrali so jo stanovalci ob pomoči svojcev in zaposlenih.
Svojcem smo podarili glasilo stanovalcev in spominke, ki so jih stanovalci ročno izdelali v delovni terapiji. Postavljena je bila tudi prodajna stojnica izdelkov ročnih del stanovalcev.
Posebna zahvala velja donatorjem tombolskih dobitkov: Postojnske mesnine, Pekarna Pečjak, Plastika Renko, Barjans, Zavarovalnica Triglav Postojna, Sanolabor.
Ob dobri hrani, ki so jo pripravili zaposleni iz kuhinje in glasbi, za katero je skrbel ansambel mladih glasbenikov Furmani, je bilo prav prijetno vzdušje. Stanovalka Gabrijela Belja, ki je prejela glavno nagrado, je od navdušenja zapela eno lepo slovensko narodno, skupaj z njo smo zapeli in se veselili tudi mi.