Na parkirnem prostoru našega Doma smo organizirali jubilejno 30-to tradicionalno prireditev "Srečanje stanovalcev, svojcev in zaposlenih,"  ki ga je otvorila pevska skupina stanovalcev z lepo slovensko narodno pesmijo "Navzgor se širi rožmarin." Srečanja se vsako leto zelo veselimo in se na to prireditev že dolgo prej pripravljamo. Ob sprejemu smo svojce obdarili z glasili in spominki, ki so jih pripravili stanovalci v delovni terapiji. Svojci pa so na naši stojnici lahko tudi kupili raznovrstna ročna dela, ki so jih naredili stanovalci v okviru delovne terapije.

Obiskal nas je tudi župan Občine Postojna Igor Marentič, ki nas je v krajšem kulturnem programu pozdravil po uvodnem pozdravu in dobrodošlici direktorice Doma Alenke Curk. V imenu stanovalcev pa je spregovorila predsednica sveta stanovalcev Martina Koman. Stanovalci so odigrali družabno igro tombola - ki je bila kot rdeča nit vsega dogajanja, s pomočjo svojcev in zaposlenih. Za dobitke, ki smo jih prejeli za družabno igro tombola, se vsem donatorjem iskreno zahvaljujemo!

Veliko število zaposlenih je doma speklo dobro pecivo za pogostitev svojcev in stanovalcev. Ob dobri postrežbi in hrani, ki so jo pripravili zaposleni iz kuhinje ter glasbi, za katero sta skrbela glasbena gosta duo Tjaša in Aleš, je bilo prav prijetno druženje in veselo razpoloženje. Ko pa nam je zagodlo slabo vreme, smo se morali preseliti v varno zavetje notranjih prostorov, kjer nas je razveseljeval harmonikar Jernej Opara.

Posebna zahvala velja Generalštabu Slovenske vojske, ki nam je posodil šotore!

V kolikor želite, lahko fotografije iz srečanja, naročite v Foto atelje, Marko Murovec s.p., Postojna.