V torek, 08. marca 2016 so naše stanovalke prijetno presenetili:

-Mladi člani Kluba študentov občin Postojna in Pivka, saj so jim poklonili prave tulipane in zaželeli lep 8. marec. KŠOPP že nekaj let z rožicami posveča majhno, vendar izjemno lepo pozornost ženskam pivške in postojnske občine ob dnevu žena.

-Že drugo leto zapored so obiskale naše stanovalke ob dnevu žena prostovoljke RKS-OZ Postojna-Pivka, v okviru njihove akcije »Podarim ti rožice za nasmeh,« pod vodstvom sekretarke Petre Šajn. V duhu medgeneracijskega povezovanja so mlade in starejše prostovoljke s pozornostjo v obliki pomladne rožice razveselile stanovalke, pozabile pa niso niti na stanovalce, ki imajo svoj praznik 10. marca ter jih obdarile z vejico s suhimi slivami. Prostovoljke se vedno rade odzovejo podobnim akcijam, ki so velikega pomena našim stanovalcem, saj so jim podarile in jih nadvse razveselile z rožicami, prijaznim obiskom in prijetnim druženjem.

-Članice Društva za višjo kakovost življenja Prestop, so  ob dnevu žena obiskale in obdarile 10 stanovalk, ki nimajo veliko obiskov; se z njimi pogovorile, izkazale svojo pozornost in poklonile rožico. Stanovalke so prijetno presenetile in razveselile s prijaznim obiskom in rožicami.

Vsem obiskovalcem se iskreno zahvaljujemo!