V sredo, 15.06.2016 smo v Domu upokojencev Postojna organizirali 5. zaključno letno srečanje članov skupin za samopomoč „Prepih“ in „Mavrica.“
S poletjem nastopi čas dopustov, tako da se v mesecu juliju in avgustu skupini ne srečujeta. Na naše zadnje srečanje smo se odpravili na Smrekarjevo domačijo v Grobišče.
V skupinah so vključeni tudi težko gibljivi in stanovalci, ki so pri gibanju odvisni od invalidskega vozička. Na našo prošnjo za pomoč pri prevozu, se je že peto leto zapored prijazno odzval g. Damjan Kapelj – s sodelavci Meditrans d.o.o. Z njihovo pomočjo smo lahko naše zadnje srečanje pred dopusti izpeljali na želeni lokaciji, preživeli lep popoldan na prijetni domačiji in se posladkali z domačim zavitkom, sokom in kavico. Člani skupine „Prepih“ in „Mavrica“ so imeli na nepozabno zaključno srečanje, ki so ga popestrili z recitacijami in skupnim prepevanjem lepih slovenskih narodnih pesmi, po pozdravnem govoru direktorice Alenke Curk.
Člani skupin in voditeljice Anita, Branka, Ivanka in Maruša ter direktorica Alenka Curk, se g. Damjanu in njegovi ekipi Meditrans d.o.o. zahvaljujemo za pomoč in prevoz ter prijetno skupno druženje.