V torek 28.11.2017, je bila 1. delavnica novoletnih okraskov ob sodelovanju stanovalcev, svojcev in zaposlenih. V soboto 2.12.2017, pa so se nam na 2. delavnici z okrasitvijo naših skupnih prostorov, pridružili še postojnski taborniki.
Iz skupine stanovalcev, ki je vključena v model kakovosti E-Qalin z moderatorko Branko Rajković, je prišla zanimiva ideja o skupni novoletni okrasitvi naše ustanove.
Ob bližajočem se mesecu decembru - mesecu praznovanj, so se sorodniki stanovalke Francke Stegel odločili, da skupaj s stanovalci, zaposlenimi Doma upokojencev, postojnskimi taborniki in morda še ostalimi svojci, pomagajo pri novoletni dekoraciji skupnih prostorov, da bi naši stanovalci še bolj občutili božični in novoletni čar.
Ker je šlo za kar velik projekt, jim velja izjemna zahvala. Vabilu za svojce sta se odzvala sorodnika stanovalke Mime Vrh – hčerka Milojka in pravnuk Miha. Morda pa se nam v naslednjem letu pridruži še kdo.
Posebno zahvalo izrekamo stanovalki Francki Stegel in njenima hčerkama z družinama: Nadji, Nevenki, Petru, Danilu, Neži in Janji ter skupini postojnskih tabornikov – ROD KRAŠKIH VIHARNIKOV s starešino Nino - vnukinjo gospe Stegel; ki so z izjemno požrtvovalnostjo podarili in posvetili veliko prostovoljnega časa naši ustanovi.