Za vsemi nami je težko obdobje, obdobje skrbi, stisk in odsotnosti stikov z vašimi bližnjimi. Skupaj z vašo podporo nam je uspelo premagati težke čase in končno, po dolgem dolgem času, lahko normalno zaživimo. Zopet se lahko z vašimi bližnjimi vidite, se družite, si krajšate čas in si izmenjujete vsakodnevne zgodbe in prigode.
Ker ni bilo mogoče drugače, vam preko tega zapisa izrekamo iskreno sožalje ob izgubi vaših najbližjih.
V izredni situaciji, ki je bila za vse nas nekaj čisto novega, ki smo jo morali sprejeti za neizbežno realnost, smo s skupnimi močmi premagali virus.
Zahvaljujemo se vam za vašo podporo, za spoštovanje ukrepov in za vse lepe in tople besede, ki ste nam jih dnevno namenili. Zopet lahko zadihamo in zaživimo naprej po normalnih tirnicah.
Ponovno bomo začeli z aktivnostmi v Domu na vseh področjih oskrbe stanovalcev z željo, da čim lepše in kvalitetno preživijo čas v domu in da gremo naprej novim izkušnjam naproti. Obdobje, ki je za nami je na vseh nas pustilo velik pečat in vsi skupaj še bolj cenimo vsak dan posebej, ki ga bomo doživeli.
Vrata doma so odprta za vse, upoštevajoč varovalne ukrepe, ki nam prinašajo smeh, veselje, dobro voljo in seveda soncu, saj je dom Hiša nasprot'sonca.

Vodstvo doma!